Happiness is Homemade & Divide Love, Joy, Happiness

Fiecare piesă vestimentară este realizată manual în România. Îmbrățișăm și promovăm simplitatea, apelând deseori la croiuri simple, lejere, materiale versatile și calitate desăvârșită pentru a crea piese deosebite în serii limitate.

Est. 2019

Povestea noastră

Povestea noastră

Am lansat Divide în primăvara anului 2019 din pasiune pentru modă și pentru oameni, din dorința de a împărtăși bucuria și emoția în momente importante din viață fiecăruia dintre noi. Se spune că alegerile ne definesc, ce ar fi să alegem Divide? În special femeile apreciază sentimentul unei experiențe unice, experiență care reprezintă fidel angajamentul pe care ni-l luăm față de voi.

Suntem creativi, lucrăm din pasiune plecând de la zero cu fiecare piesă vestimentară pe care o realizăm. De la concept la design, de la tipar la alegerea materialelor și realizarea produsului finit și până la ambalarea produselor și livrarea experienței în sine punem accent pe detalii și pe calitate.

Avem două motto-uri care ne ghidează în fiecare colecție, în fiecare produs, în fiecare mesaj pe care ne dorim să îl transmitem către voi..

Divide, pentru că …

Personal, atunci când spun Divide, retrăiesc o amintire minunată, plină de emoție, iar pentru mine ,,Divide” e un sentiment, nu un cuvânt și mi-aș dori ca, la un momentdat să fie la fel și pentru voi, iar munca de la atelier să se transforme într-un concept global, așa cum a fost și pentru Ed Sheeran seria de concerte din ,,Divide Tour”.

Pentru mine acel concert a fost o experiență unică, memorabilă și chiar dacă la acel moment nici măcar nu anticipam direcția în care mă va purta această pasiune, am știut, fără să mă gândesc vreun moment că acesta va fi numele pe care aș vrea să îl aleg.

În rest, totul a venit natural.

Împărtășește povestea ta #DivideLoveJoyHappiness cu noi, alăturându-te comunității noastre.

Cu dragoste și pasiune pentru frumos,
Ștefania & echipa Divide