Behind the scenes on the Wedding Day! 

Alege ținuta potrivită pentru dimineața nunții tale

Indiferent dacă ne imaginăm de mici copii ziua în care ne vom căsători sau dacă la maturitate ne lăsăm surprinși de această idee, emoțiile sunt întotdeauna acolo. Zâmbete, lacrimi de fericire, nerăbdare și multă iubire ne însoțesc de obicei pe parcursul zilei noastre speciale.  Pentru a ne asigura că doar emoții pozitive ne vor acompania în ziua cea mare, pregătirea din timp a detaliilor și o echipa extraordinară de domnișoare de onoare sunt aliați de nădejde.

Domnișoarele tale de onoare pot avea un rol important în organizarea nunții. Pe lângă participarea activă la pregătirea miresei, asigurarea bunei dispoziții, acestea se pot ocupa și de detalii logistice ale evenimentului cum ar fi: așezarea invitaților la mese, retușarea machiajului de mireasă, menținerea atmosferei pe ringul de dans sau pregătirea momentelor surpriză. 

Rolul tău este să alegi locul în care îți vei petrece dimineața nunții; încearcă să creezi un spațiu ca o oază de liniște, unde să te simți confortabil și ai la îndemână tot ceea ce vei avea nevoie. 

Sfatul nostru ar fi să comanzi câteva prăjituri delicioase, poate și macarons ar fi o idee bună, dar și o șampanie. Cu siguranță, este un moment ce merită sărbătorit! 

Și că să creezi un cadru de poveste și o experiență unică atât pentru tine cât și pentru domnișoarele tale de onoare este important să nu neglijați vestimentația voastră. Însă, se spune că în ziua nunții trebuie să porți alb. Ce ar fi să porți alb încă de dimineață, alegând un Halat Divide din satin de mătase, poate unul personalizat sau accesorizat cu dantelă fină chantilly sau puțin mai extravagant cu pene de struț? Și domnișoarele tale de onoare merită același răsfăț, însă pentru ele poți alege culoarea halatelor în tematica nunții sau într-o culoare pe care tu o îndrăgești. 

Încarcă-te cu energie pozitivă, accesorizează-te cu un zâmbet larg, căci fotografiile vor ieși extraordinar și împreună veți crea amintiri de neuitat!

Happy Wedding Day! 

4 replies on “Behind the scenes on the Wedding Day! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *