Luna iubirii – Pijamalele de cuplu

Love is in the air!

Da, dragostea plutește in aer și trebuie să o celebrăm tot timpul, dar de ce este februarie luna iubirii? Numită și făurar, aceasta dă startul celor mai romantice sărbători din an. Unii sărbatoresc Valentine’s Day pe 14 februarie, alții Dragobete pe 24 februarie, cert este că ambele sunt un prilej de a cinsti cum se cuvine iubirea, dragostea, prietenia.

Anul acesta venim în ajutorul vostru cu idei pentru a petrece luna iubirii și îți propunem o întreagă experiență. Cea mai mare grijă de cele mai multe ori este cadoul pentru persoana iubită, câteodată nu vrem să exagerăm cu romantismul sau nu vrem sa facem un cadou banal precum florile și ciocolata. 

Fii și tu original anul acesta, oferă in dar pijamalele din satin de mătase pentru EL și EA, lucrate manual în România. Mătasea din compoziția lor le face speciale dar și durabile, așa îi poți oferi partenerului tău clipe romantice și momente de relaxare totală învăluite în atingerile satinate și mătăsoase ale pijamalelor de cuplu. Pentru că te odihnești mai bine atunci când te simți comod în ceea ce porți, sărbătorește românește chiar din confortul casei tale. 

Crează un decor de vis, folosește niște lumânări parfumate, petale de trandafiri și pregătește o baie reconfortantă. Îmbrăcați pijamalele de cuplu și serviți o cină pe placul vostru alături de băutura preferată. 

Noi ne asigurăm că o să creăm o experiență completă, prin livrarea la timp și împachetarea acestuia în cutii speciale de cadou.

1 reply on “Luna iubirii – Pijamalele de cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *